Proceutic

 

Nu har Bioline och Beauty & Medicalteam kommit med en helt ny serie, Proceutic!

Bioline Proceutic är resultatet av den senaste tekniken, djupgående studier och expertis inom området. Inte konstigt att vi har säkra ingredienser men samtidigt effektiv hudvård att vänta.

Serien når ut till två olika målgrupper och hudtyper. Proceutic Purity action är för dig som har en oren, oljig hud som ofta får blemmor och finnar. Proceutic Agebiotic  är för mogen hud, ojämn ton samt försämrad elasticitet

 

Agebiotic är för dig som har mogen hud som vill motverka ålderstecken. Hudvård som verkar för att minska volymen på rynkor och förse din hy men en jämn hudton. Serien består av rengöring, serum och ansiktskräm som alla verkar anti-aging. Läs mer om den föryngrande hudvårdsrutinen nedan.

 

Purity action är för dig med oren hy, både för tonåringar samt vuxen-acne/finnar. Den er som ofta får finnar, blemmor och ojämnheter. I dessa produkter finns det dessutom ingredienser så som Vitamin C, Prebiotika, Boswelliaextrakt och Bakuchiol vilket gör att din hy blir skyddad, balanserad, frisk och jämn.

Proceutic Produkt serien


Agebiotic

Proceutic Agebiotic Face & eyes biotic cleanser

En djuprengörande multifunktionell 3 – i – 1 rengöring för ansikten och ögon. Den passar alla olika hudtyper och balanserar dessutom pH-värdet vilket innebär att du inte behöver ansiktsrengöring efter rengöringen.

Proceutic Agebiotic cream

En mycket intensiv antiage kräm som minskar rynkor samt jämnar ut hudtonen. Då resultatet är att huden ser jämnare ut och den återfår sin fasthet och lyster. Appliceras under dag/natt.

Proceutic Sos recovery cream

Ett mycket fuktgivande kräm som stärker huden ifall den har blivit utsatt för någon känslighet exempelvis efter laserbehandling eller solskadad hud. Den påskyndar dessutom hudens läkningsprocess. Appliceras under dag/natt.

Proceutic Agebiotic serum

Detta serum är mycket koncentrerad, den minimerar djupa rynkor och gör så att huden återfår sin fasthet. Den passar alla hudtyper dessutom den känsliga. Den ger även hudcellerna näring, stimulera dess regeneration och produktion. Appliceras under dag/natt

 


 

Purity Action

 

Proceutic Purity Action cream

En produkt som omedelbar ger en matterande effekt som förbättrar utseendet på en fet hud med ökad talg. Den stärker dessutom hudens naturliga försvar och förbättrar dess barriärfunktion. Appliceras under dag/natt

Proceutic Purity Action Serum

Ett serum med snabb kraftfull effekt. Kombination av aktiva ingredienser med peelande effekt  samt ökar cellförnyelsen. Förbättrar lokala hudproblem såsom finnar, tilltäppta porer och överflödig fettproduktion.

Proceutic Oxi – gel dual action cleanser

En djuprengörande 2-in-1 ansiktsrengöring som har en intensiv effekt. Den innehåller väteperoxid, vilket är för oren och fet hud och för dem som ofta får blemmor och finnar.


Proceutic Behandlingar


 

 

Proceutic Agebiotic Peel 60 min – pris: 895 :-
En effektiv och resultatinriktad Peel för djupa rynkor och pigmentfläckar med en mix av peptider, mandel- och sockersyra som kombineras med en intensiv Retinol mask. Rynkor och linjer fylls ut, mörka fläckar blir mindre och huden blir jämn och får en ökad lyster.

För bästa resultat bör man gå en behandlingskur på 3-4 behandlingar 1 gång i veckan. Går även att göra som enstaka behandling. 

Proceutic Purity Peel 60 min – pris: 795 :-
En effektiv och resultatinriktad örtpeeling för en oren och aknebenägen hud med 9 olika örter, AHA och Azelainsyra. Talgreglerande och porsammandragande samtidigt som huden blir fantastiskt jämn.

För bästa resultat bör man gå en behandlingskur på 3-5 behandlingar 1 gång i veckan. Går även att göra som enstaka behandling.