Vår dataregisterpolicy

På Beauty & Medicalteam värnar vi om din personliga integritet och eftersträvar alltid en hög säkerhetsnivå. Personuppgiftsansvarig är Beauty & Medicalteam   Organisationsnummer 7903200462 . Adress: Kungsgatan 79, 11227 Stockholm.

 

Vilka personuppgifter vi sparar beror på vilken relation du har med oss. Vi samlar in uppgifter direkt från dig. Insamlingen kan även ske via digitala kanaler, till exempel i samband med att du besöker vår webbplats, gör en bokning hos oss eller använder en mobilapplikation. När du besöker vår webbplats kan vi komma att samla in information om IP-adresser och vad du använder för slags enhet. För att kunna ge dig bästa möjliga service, lagrar vi data rörande dina behandlingar, exempel en hudanalys eller information om produktval. Vi lagrar dina personuppgifter så länge det är nödvändigt – dock högst fyra år efter din senaste aktivitet om inget annat har avtalats och såvida lagen inte kräver att vi behåller uppgifterna längre.

 

Beauty & Medicalteam säljer aldrig dina uppgifter till tredje part, såvida vi inte har ditt samtycke till detta eller är skyldiga att göra det enligt lag.

 

Om du vill att vi ska upphöra helt med all behandling av dina personuppgifter så kan du i vissa fall begära radering av dessa. Vi kommer då att radera alla uppgifter som kan kopplas till dig som person. När raderingen är slutförd kommer du att få en bekräftelse via mejl, och därefter raderar vi även det skickade mejlet.

 

Du kan alltid känna dig trygg hos oss!