“Den som aldrig frågar lär sig heller aldrig något nytt”

Hej, jag heter Liza Haak och är specialist inom avancerad hudvård. Jag har jobbat med det i snart två decennier. Varför? Jo för att jag älskar mitt yrke och att hjälpa människor. Inget är konstigt för mig idag, det handlar bara om att anpassa sig och det finns alltid en lösning åt alla. Jag slutar inte förrän jag är klar och har hittills aldrig misslyckats med att hjälpa en kund. Du kan lita på mig, mina råd och rekommendationer. De kommer att ge resultat.

Jag har de senaste åren fått många förfrågningar från hela landet från personer som behöver hjälp med sina hudproblem. Så jag bestämde mig för att avsätta lite tid för rådgivning. Syftet med denna online-konsultation är helt enkelt att min erfarenhet och kunskap ska kunna hjälpa någon. Jag kan inte allt, men när det kommer till hudvård och hudproblem så har jag alltid en lösning! Längre ned kan du läsa mer om mig.

Allt det du skriver till mig är konfidentiellt och ingen annan kommer att få se eller läsa det. Mitt enda mål är att hjälpa dig med dina hudproblem eller åkommor och hjälpa dig hitta en lösning. Det är väldigt viktigt för mig att du känner dig trygg och vågar prata om det som stör dig. Bara då kan jag verkligen hjälpa dig.

Pris för en konsultation: 395:-
Konsultationen innefattar rådgivning/svar och ytterligare kompletteringar om det behövs. Det ingår även en komplett, personlig guide – anpassat för just dig – med information om hudvård, produkter, kost, träning och tillskott.
Betalning sker i förskott efter första kontakten. Antingen genom Swish (0733497216) eller genom inbetalning till PG  43 52 19-1. Ange namn samt “online” i meddelanderutan. Efter att inbetalning är registrerad får du svar inom 3 dagar.
När jag mottagit betalningen skickar jag ett frågeformulär som du fyller i. Svara så utförligt du kan. Behöver jag mer information återkommer jag.

 

Har du bara en liten, snabb fråga? Då är det självklart kostnadsfritt.
Skicka frågan genom mejlformuläret nedan så återkommer jag snart med ett svar. Detta gäller dock endast enklare frågor. Skulle det behövas mer omfattande hjälp, återkopplar vi till er personligen innan vi ger ett svar.

Mer om mig
Auktoriserad Hudterapeut.
Cidesco diplomerad.
Utbildad inom medicin och näringslära.

Specialiserad inom:
Avancerad Hudvård
Laser
IPL
Radiofrevens
Led
Acne
Rosacea,
Ärrkorrigering
Dermastamp
Kemisk Peeling
Fransar och bryn
Skönhet
Make-up
Hårborttagning,
Övriga hudproplem

Jag hoppas att jag får chansen att hjälpa dig göra ditt liv och din hud bättre!
Kram,
Liza

[contact-form-7 id=”3830″ title=”Namnlös”]

 

SparaSpara